Tromsø skomakerverksted Tromsø skomakerverksted Meny

Sko og skomakertjenester

Vi reparerer sko, vesker, bager, ryggsekker og andre ting laget av skinn og lær. Men det stopper ikke der. Det meste kan fikses, og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg hvis du har noe som trenger reparasjon. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, eller stikke innom oss!

Som eksempler lister vi her noen av våre mer eller mindre vanlige typer oppdrag.

Såler og hælflikker

IMG_8070En enkel utbytting av sålen gjør dine sko nesten som nye.

Vi setter på såler og hælflikker tilpasset dine behov og ønsker. Skoene kan variere fra pensko og dansesko til klatresko til vintersko. Vi har et godt utvalg i såle- og flikkmaterialer – alt i ypperste kvalitet, for å sikre deg en god investering i dine sko.

Leveringstid: 2–3 dager.

Ortopedisk oppbygning

Trenger du ortopedisk oppbygging har vi gode kunnskaper om dette og kan tilpasse skoene til deg og dine behov.

Leveringstid: 1–2 uker

Glidelås

IMG_8114Vi har alltid mange typer glidelåser inne, i mange farger. Dermed har vi ofte nettopp den du trenger!

Vi setter inn nye glidelåser i dine sko, støvletter og vesker. Vi tar også imot pengebøker, skinnklær, skytterbukser og ellers det meste som trenger nye glidelåser. Vi bruker glidelåser fra verdens beste og mest kjente glidelåsprodusenter YKK og Opti.

Leveringstid: ca. 1 uke.

Utblokking

Vi blokker ut sko etter ønske, der på skoen det trengs: Tå, midtpunkt, Hallux valgus, hælkappe, lengde, støvlettskaft, vrist, osv. Vi har lang erfaring med utblokking av sko, og er selvsagt veldig forsiktige med utførelsen, men alt av utblokking skjer likevel på kundens eget ansvar.

Leveringstid: 2–3 dager.

Øvrig