Tromsø skomakerverksted Tromsø skomakerverksted Meny

Isbrodder

En god isbrodd er obligatorisk tilbehør for deg som går på glatte veier, og en investering i egen helse. Vi har et rikt utvalg brodder, og hjelper deg med å finne en som passer dine sko og forholdene der du ferdes.

Vibram Icer's isbrodder på skoKlarer du å skli med disse klørne på beina, så vet ikke vi!

For drøye forhold

Vibram Icer’s™ er den drøyeste og beste isbrodden i vårt sortiment. Laget av SBR gummi med hele 17 pigger i herdet stål. Justeres enkelt ved hjelp av borrelåsstropper, og sitter godt til fottøyet ditt. Fra størrelse S til XXL. Produsert i Canada.

Pris: fra 780 kroner
Spiky isbrodd"Spiky" – her avbildet med vippeklo i tillegg – er populær blant våre kunder, og finnes også i en variant med 6 brodder.

Bestselgeren

Spiky og Spiky Plus er to svært populære isbrodder som finnes i to varianter: 4 pigger foran, eller 4 foran og 2 bak. Gode til jogging.

Enkel å ta på og av og passer alle typer sko. Piggene er i svært hardt stål. Laget av 76 % naturgummi og 24 % syntetisk gummi i høy kvalitet. Tåler å strekkes til 6,5 ganger sin opprinnelige størrelse. Produsert i Tyskland.

Pris: fra 300 kroner
Devisys isbrodder på skoEn hælbrodd gir godt grep og er kjapp å ta og på.

Hælbrodd

Devisys® er en svært lett hælbrodd som gir et godt grep – piggene er i hardmetall, som på bilens vinterdekk. Festes enkelt med borrelås over vristen. Refleks på hælen for ekstra sikkerthet i vintermørket. Produsert i Finland.

Pris: fra 350 kroner
Spiky Plus isbrodder på skoSikkert grep for en billig penge!

Økonomibrodden

Snow Grabbers er en grei isbrodd til en hyggelig pris. 6 brodder, enkel å ta av og på. Produsert i Taiwan.

Pris: 150 kroner
Hesteskobrodd

Hesteskobrodden

Med sine kraftige tannpigger er dette en perfekt brodd for litt dypere snø.

Pris: fra 220 kroner
Sandy

Piggfri brodd

Sandy er en variant uten pigger, og er dermed mer skånsomt for underlaget. Istedenfor pigger har denne “isbrodden” et lag som minner om grovt sandpapir.

Pris: fra 190 kroner
Frontsålebrodder

Frontsålebrodder

Ice Grabbers er frontsålebrodder som festes enkelt med borrelås. Et rimelig alternativ, best egnet for flatt terreng eller som “nødbrodder” – de tar ikke store plassen i lomma eller veska.

Pris: 80 kroner